EXECUTIVE SEARCH

ONZE SPECIALISATIE

AANWERVING VAN C-LEVEL PROFIELEN

Wat is Executive Search? 

Executive search is een vorm van recruitment waarbij je als bedrijf wordt geadviseerd op het gebied van werving en selectie van kandidaten voor hoge functies (boven de 100k), voor zowel vaste als projectmatige aanwervingen.

LOTUS HR heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van directie profielen, daarom behoort dit absoluut tot onze specialisatie!

Dankzij een jarenlange ervaring in verschillende sectoren, heb ik een groot netwerk uitgebouwd. Enerzijds dankzij de opgebouwde band die je creëert tijdens doorgedreven Management Coachings, anderzijds dankzij een jarenlange ervaring in Executive Search.

Hoe werkt Executive Search? 

Executive Search, ook wel bekend als headhunting, is een manier van rekruteren waarbij kandidaten rechtstreeks benaderd worden. En dit altijd vanuit een heel specifieke nood of vacature in een bedrijf.

Daarom breng ik eerst de concrete bedrijfsnoden in kaart en vertaal die naar de kandidaat. De knowhow en kennis verzamelen om dat te kunnen, vergt tijd en ervaring. Deze methodiek kan je dus niet vergelijken met die van interimkantoren of werving- en selectiekantoren.

In Executive Search zit namelijk veel diepgang en wederzijds engagement. Je werkt een pak minder vluchtig en opportunistisch dan bij een klassiek werving- en selectiekantoor. Executive Search vertrekt vanuit de werkelijke uitdagingen waar een bedrijf voor staat. Een belangrijke nuance en een wezenlijk verschil in aanpak, voor het rekruterende bedrijf. Daarnaast waarderen ook de kandidaten deze kwaliteit en appreciëren ze mijn kwalitatieve, persoonlijke aanpak.

Executive Search, headhunting, vereist een specifiek netwerk. Daarom connecteer ik doelbewust met het juiste talent en specifieke executives. Het feit dat ik dit al 10 jaar op deze manier aanpak, en dit combineer met Management Coaching en Talent Coaching, zorgt ervoor dat ik ondertussen kan putten uit een zeer kwalitatief netwerk voor mijn Executive Search. Ons kantoor is ook doelbewust gevestigd te Leuven, lekker centraal in België, zodat wij voor werkgevers vanuit het hele land gespecialiseerde directie profielen kunnen aanbieden.


Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht

Mijn netwerk binnen de C-Level Profiles is divers:

 • CEO      (Chief Executive Officer)
 • CTO      (Chief Technology Officer)
 • CFO      (Chief Financial Officer)
 • CMO     (Chief Marketing Officer)
 • CIO       (Chief Information Officer)
 • COO     (Chief Operating Officer)
 • CCO     (Chief Commercial Officer)
 • CHRO   (Chief Human Resources Officer)
 • CSO      (Chief Security Officer)
 • CSO      (Chief Sustainability Officer)
 • CDO      (Chief Data Officer)
 • ...


Zoek je een specifiek profiel in een andere branche?TARIEVEN

LOTUS HR werkt zeer open en transparant, dit uit zich ook in de tarieven.
Je geef jou dus graag meteen een eerste indruk van de headhunting tarificatie die hoort bij ons partnership als klant-werkgever, en van de coaching tarieven.  MAAK EEN AFSPRAAK

Neem gerust rechtstreeks contact met me op via 0468/333.115 of kim@lotushr.be

Ik verwelkom je graag op ons kantoor, uitsluitend op afspraak.

Kim Billiard LOTUS HR executive searchLOTUS HR - de achterliggende betekenis van de LOTUS bloem:

"Deze bloem ontstaat in de duisternis en eenmaal boven water groeit zij uit tot een prachtige bloem.
Ze staat voor de eeuwige vernieuwing van het leven, nieuwe kansen of een nieuw begin."


Ook jij kan in je carrière blijvend groeien dankzij coaching, of een volledig nieuw hoofdstuk beginnen bij een andere werkgever. Ik begeleid je daar graag in!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x