ICT MANAGEMENT

ONZE SPECIALISATIE

AANWERVING VAN LEIDINGGEVENDEN IN ICT

LOTUS HR heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van managementprofielen, daar behoort onze niche ICT Management absoluut ook onder.

Ik vind dat je steeds moet vermelden waar je goed in bent, maar ook duidelijk moet zijn over waar je minder goed in bent. Daarom richt deze niche zich uitsluitend naar leidinggevende profielen in ICT, omdat daar onze specialisatie ligt. Uitvoerende of expert profielen in ICT daarnaast, hierin heeft ons kantoor minder ervaring.

Jarenlang hebben wij wel al mogen samenwerken met klant-werkgevers uit de meest uiteenlopende sectoren, waar wij de groei van hun ICT afdeling graag ondersteunden met leidinggevende profielen. Hierdoor hebben wij een sterk inzicht verworven in zowel deze bedrijfsomgevingen, bedrijfsculturen en leidinggevende profielen binnen deze niche.

Ons kantoor is doelbewust zeer centraal gevestigd te Leuven, van waaruit wij leidinggevende ICT profielen rekruteren voor werkgevers in heel België.


Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht

Mijn netwerk binnen de C-Level Profiles en dus executive search is het grootst, maar je kan bij mij terecht voor invulling van verschillende vacatures, zoals:

  • Chief Information Officer (CIO)
  • ICT Manager
  • ICT Programmamanager
  • Project Manager
  • Projectleider
  • ...
KRAPPE ARBEIDSMARKT

EXECUTIVE SEARCH - METHODIEK

Dankzij mijn jarenlange ervaring in de methodiek Executive Search, trek ik deze manier van rekruteren door in de zoektocht naar geschikte kandidaten in verschillende sectoren. Dus niet enkel voor mijn zoektocht naar directieleden, maar naar alle profielen. In deze krappe arbeidsmarkt loont dat! 


Wat is Executive Search? 

Executive search is een vorm van recruitment waarbij je als bedrijf wordt geadviseerd op het gebied van werving en selectie van kandidaten voor hoge functies (boven de 100k), voor zowel vaste als tijdelijke aanwervingen.

LOTUS HR heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van directie profielen, daarom behoort dit absoluut tot onze specialisatie!

Dankzij een jarenlange ervaring in verschillende sectoren, heb ik een groot netwerk uitgebouwd. Enerzijds dankzij de opgebouwde band die je creëert tijdens doorgedreven Management Coachings, anderzijds dankzij een jarenlange ervaring in Executive Search.

Hoe werkt Executive Search?

Executive Search, ook wel bekend als headhunting, is een manier van rekruteren waarbij kandidaten rechtstreeks benaderd worden. En dit altijd vanuit een heel specifieke nood of vacature in een bedrijf.

Daarom breng ik eerst de concrete bedrijfsnoden in kaart en vertaal die naar de kandidaat. De knowhow en kennis verzamelen om dat te kunnen, vergt tijd en ervaring. Deze methodiek kan je dus niet vergelijken met die van interimkantoren of werving- en selectiekantoren.

In Executive Search zit namelijk veel diepgang en wederzijds engagement. Je werkt een pak minder vluchtig en opportunistisch dan bij een klassiek werving- en selectiekantoor. Executive Search vertrekt vanuit de werkelijke uitdagingen waar een bedrijf voor staat. Een belangrijke nuance en een wezenlijk verschil in aanpak, voor het rekruterende bedrijf. Daarnaast waarderen ook de kandidaten deze kwaliteit en appreciëren ze mijn kwalitatieve, persoonlijke aanpak.

Executive Search, headhunting, vereist een specifiek netwerk. Daarom connecteer ik doelbewust met het juiste talent en specifieke executives. Het feit dat ik dit al 10 jaar op deze manier aanpak, en dit combineer met Management Coaching en Talent Coaching, zorgt ervoor dat ik ondertussen kan putten uit een zeer kwalitatief netwerk voor mijn Executive Search. Ons kantoor is ook doelbewust gevestigd te Leuven, lekker centraal in België, zodat wij voor werkgevers vanuit het hele land gespecialiseerde profielen kunnen aanbieden.


Meer items ICT MANAGEMENT
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x