PROCRUITMENT

WAT IS PROCRUITMENT? 

Gespecialiseerde talenten zijn helaas bijzonder schaars in deze huidige arbeidsmarkt.
En de timing moet toch al bijzonder goed zijn, om net het gespecialiseerde talent (witte raaf) te kunnen matchen op het exacte moment dat er ook een vacature openstaat bij een geschikte werkgever.
Helaas is dat niet altijd het geval! Hierdoor zitten organisaties vaak met de handen in het haar, en blijven gespecialiseerde vacatures steeds langer openstaan waardoor de organisatie helaas business verliest...

Bij LOTUS HR hebben we daar een oplossing voor gevonden: Procruitment! 
Procruitment is het proactief voorstellen van gespecialiseerde talenten aan werkgevers die regelmatig op zoek zijn naar deze witte raven. 

Als HR-Partner kennen wij onze klant-werkgevers en hun bedrijfscultuur en werking bijzonder goed! Als Talent Acquisition Specialists hebben wij een zeer ruim zicht op de hele, veranderende arbeidsmarkt en is het onze job om bijzonder snel te reageren van zodra een witte raaf zich beschikbaar stelt op deze markt, of zich aanbiedt bij ons voor advies. 

Op die manier kunnen wij proactief talenten voorstellen die steeds nodig zijn in groeiende organisaties, zodat je als werkgever deze talenten tijdig ingewerkt hebt ifv je groei!

TALENT DRIVEN

KWALITATIEVE TALENT DATABASE

LOTUS HR is dankzij een goede profilering in de HR-markt en een bijzonder kwalitatieve aanpak gericht op talent, zéér snel bekend geraakt bij solliciterende managers en gespecialiseerde profielen die fan zijn van onze aanpak. Dit is best bijzonder! 

Dagelijks wordt onze Talent Database aangevuld met gespecialiseerde talenten, zowel dankzij onze rekrutering als dankzij onze coachings. Wij leren deze kandidaten doorgedreven kennen en schenken hen oprecht persoonlijke aandacht. Wij werken namelijk niet met KPI's waardoor wij ook écht tijd kunnen nemen voor deze talenten!

Deze kandidaten leggen de change of groei van hun carrière in onze handen en dat betekent héél wat voor ons. Ze vertrouwen er namelijk op dat wij voor hen op zoek gaan naar de geschikte uitdagende carrièreswitch en de juiste werkgever met passende bedrijfscultuur

LOTUS HR heeft namelijk een goed beeld als HR-Partner, van de bedrijfscultuur van onze klanten en kan de juiste fit voor hen vinden qua team, collega's, organisatie,...
Dat doen wij dan ook met ontzettend veel passie, gedreven door jouw talent!

Wil je ons graag als HR-Partner in het proactief aanwerven van gespecialiseerd talent?
Neem contact op met Kim Billiard.


Op zoek naar een witte raaf? 

Meer items PROCRUITMENT
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x