RECRUITMENT

Passie voor rekrutering! 

Om er als werkgever bovenuit te kunnen steken in deze competitieve talentenmarkt, moeten bedrijven hun strategie steeds sneller weten aan te passen en is een sterke employer branding meer en meer belangrijk. Werkgevers beseffen dat ze voor hun rekrutering een échte HR-Partner nodig hebben die voor hen het verschil weet te maken.

Daar kan LOTUS HR mee helpen! Rekrutering is meer dan ooit een specialisatie op zich geworden waarbij je doorgedreven expertise in HR nodig hebt en combineert met psychologisch inzicht, marketing, commerciële skills en snelheid. 

Zie ons enerzijds als ambassadeur van jouw organisatie en bedrijfcultuur, anderzijds zien wij écht de talenten van mensen en weten we de perfecte match te maken tussen dit talent en de juiste bedrijfscultuur!

TALENT DRIVEN

WERVING EN SELECTIE OP BASIS VAN TALENT

LOTUS HR is dankzij een goede profilering in de HR-markt en een bijzonder kwalitatieve aanpak gericht op talent, zéér snel bekend geraakt bij solliciterende managers en gespecialiseerde profielen die fan zijn van onze aanpak. Dit is best bijzonder!

Dagelijks wordt onze Talent Database aangevuld met gespecialiseerde talenten, zowel dankzij onze rekrutering als dankzij onze coachings. Wij leren deze kandidaten doorgedreven kennen en schenken hen oprecht persoonlijke aandacht. Wij werken intern namelijk niet met KPI's waardoor wij ook écht tijd kunnen nemen voor deze kostbare talenten!

DISC Insights


Deze kandidaten leggen de change of groei van hun carrière in onze handen en dat betekent héél wat voor ons. Ze vertrouwen er namelijk op dat wij voor hen op zoek gaan naar de geschikte uitdagende carrièreswitch en de juiste werkgever met passende bedrijfscultuur.


LOTUS HR heeft een goed beeld als HR-Partner, van de bedrijfscultuur van onze klanten en kan de juiste fit voor hen vinden qua team, collega's, organisatie,... Dat doen wij dan ook met ontzettend veel passie, gedreven door talent!


ONZE MANIER VAN WERKEN

HOE VERLOOPT ONZE SELECTIEPROCEDURE?

Vacature in opdracht

Onze strategie: We nemen enkel een beperkt aantal vacatures aan per maand.
Het is dan ook onze bewuste strategie om ons volop te focussen op de vacature die je aan ons doorgeeft, dankzij deze gerichte aandacht vullen wij jouw vacature in!

Hoe verloopt het?

  • Je geeft ons een vacatureopdracht door, wij komen persoonlijk langs voor een professionele intake;
  • Wij houden je kort op de hoogte van onze zoektocht en bezorgen jou de screeningsrapporten van de (2 à 3) kandidaten die we voor jou geschikt achten;
  • We volgen de sollicitatiegesprekken van onze kandidaten bij jou kort op, tot de eindkandidaat effectief getekend heeft en je vacature afgesloten is;
  • Na opstart horen we elkaar nog regelmatig, om het integratietraject van onze kandidaat, jouw nieuwe medewerker, op te volgen.

Dit alles is bovendien mogelijk via onze Recruitment Process Outsourcing (RPO) formule!


Wil je ons graag als HR-Partner in het aanwerven van talent?
Neem contact op met Kim Billiard.


Meer items RECRUITMENT
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x