RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING (RPO)

Ondersteuning nodig in het rekruteringsproces van je vaste aanwervingen? 

Werkgevers beseffen dat ze voor hun rekrutering een échte Recruitment Partner nodig hebben die voor hen het verschil weet te maken, en de rekrutering voor hen deels of volledig uit handen neemt. Wel, daar zorg ik graag voor!

Want rekrutering is meer dan ooit een specialisatie op zichzelf geworden waarbij je doorgedreven expertise in HR nodig hebt en combineert met psychologisch inzicht, marketing, commerciële skills en snelheid. Zie ons enerzijds als ambassadeur van uw bedrijfscultuur, anderzijds zien wij écht de talenten van mensen en weten we de perfecte match te maken tussen dit talent en jullie bedrijfscultuur!

RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING (RPO)  
ONZE OPLOSSINGEN

Volledig op maat! 

Je kan je rekruteringsproces volledig of gedeeltelijk aan ons uitbesteden, altijd op maat, maar hier vind je alvast enkele voorbeelden van onze RPO. 

 1. Gedeeltelijke outsourcing:
  Wij leren je bedrijf graag beter kennen en zorgen voor het juiste advies qua recruitment strategie en optimaliseren de bestaande recruitment processen.

 2. Gedeeltelijke outsourcing:
  Wij helpen concreet met de rekrutering van je vaste vacature(s), waarbij wij voor jou het hele proces voor die vacature overnemen. Het contact met de hiring manager, het opstellen van een kwalitatief functieprofiel en vacaturetekst met bijhorend marktconform loonpakket, de selectiegesprekken met mogelijks aanvullend assessment en uiteraard zorgen wij doorheen dit hele traject voor een TOP candidate experience!

 3. Volledige outsourcing:
  Wij nemen als Recruitment Partner en specialist uw volledige rekruteringsproces over, zo kan je zelf focussen als CEO op operationele managementtaken of als HR Manager kan je je dan meer focussen op projecten,... Wij versterken als ambassadeurs van uw bedrijfscultuur, uw Employer Branding. Voor talenten is dit tegenwoordig bijzonder belangrijk en doorslaggevend in hun keuze.
  Wij adviseren in uw recruitment strategie en optimaliseren de bestaande processen. Wij vullen je vaste vacatures in en voorzien de contacten met de hiring managers en kandidaten tot eindfase. Hierbij zorgen wij steeds voor een top candidate experience én een kwalitatieve onboarding strategie en concreet traject, zodat die positieve experience zich blijft verderzetten lang na opstart!

Wil je ons graag als Recruitment Partner en besteed je graag een deel van je rekruteringsproces uit of wens je advies van onze experts?

Neem contact op met mevr. Kim Billiard!


Meer items RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING (RPO)
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x