Kim Billiard

Talent Manager & Carrièrecoach


Ondertussen heb ik 20 jaar werkervaring mogen opbouwen.
En geen dag heb ik me verveeld!

Zelf heb ik mijn carrière uitgebouwd in verschillende sectoren, waaronder voornamelijk klantgerichte jobs in Finance, Marketing & PR en meest recent in de HR sector, bijna 10 jaar ondertussen. Hier hield ik me graag bezig met het oprichten van nieuwe HR-kantoren, waarbij ik verantwoordelijk was voor de businessplannen, marktbewerking, de praktische organisatie en opleiding van recruiters en managers. Een héél fijne tijd waarin ik mijn passie voor mensen, talenten en HR ontdekte!

LOTUS - Business Coaching & Recruitment

Met de opstart van LOTUS HR is het mijn doel om het verschil te maken in de markt, dankzij een kwalitatieve aanpak. Bij mij kom je niet terecht in een recruitment keten waar KPI's vaak grootser heersen dan het menselijke aspect. Bij mij kom je ook écht terecht bij mij persoonlijk: ik ga uitgebreid luisteren naar jouw carrière verhaal en ambities, en uitsluitend op maat van jou werken. Op zoek naar de geschikte werkomgeving die uniek met jou matcht. Zie mij dus gerust als jouw persoonlijke carrièrecoach! En niet enkel voor de plaatsing van een nieuwe job, maar doorheen jouw volledige carrièrepad. 

Daarnaast zijn in deze krappe arbeidsmarkt veel bedrijven op zoek naar een professioneel partnership, een echte HR Partner. Ik focus me graag op de core business van het rekruteren, waar ik voor alle partijen het verschil kan maken. Ik hou namelijk van een doorgedreven, warmzakelijk partnership met mijn klanten en werk graag als carrièrepartner en coach voor mijn kandidaten. Op die manier maak ik echt het verschil voor mensen, en daaruit haal ik ontzettend veel voldoening.

Ik stel me wel steeds zeer selectief op naar de werkgevers waarmee ik samenwerk. De meeste werkgevers ken ik al 10 jaar lang en hierdoor konden we al een mooi partnership opbouwen. Dit betekent dat LOTUS HR een meerwaarde is in de employer branding die zo belangrijk is in deze markt, bij de zoektocht naar nieuw talent. Wat ik belangrijk vind wanneer er een partnership wordt opgebouwd, is een warmzakelijke bedrijfscultuur. Een degelijke onboarding en coachende leidinggevenden / hiring managers. Dit is erg belangrijk voor mij omdat mijn expertise in rekrutering ligt en ik goede kandidaten in enkel de beste werkomgeving wil plaatsen.

Omdat ik kwaliteit zo belangrijk vind, kan je bij mij niet terecht met al jouw vacatures. Ik focus me liever op één of enkele van jouw vaste vacatures per maand, zodat ik mijn aandacht hier volledig en exclusief voor jou kan aan wijden. Dankzij deze sterk kwalitatieve focus op een beperkter aantal vacatures, kan ik ook snelheid in het rekruteringsproces brengen.

DRIVEN by talent Kim Billiard Interleuvenlaan 15B


Carrièrecoach

Naast rekrutering zijn we gedreven in coachings en trainingen. Ikzelf heb het geluk gehad al sinds de beginjaren van mijn carrière met de kleurentaal (DISC) in contact te mogen komen. Zelf heb ik tientallen opleidingen en trainingen gevolgd en was vanaf het allereerste moment volledig overtuigd van de waarde hiervan. Het gaf me een streepje voor bij klantencontacten, om positief om te gaan met mijn collega's en leidinggevenden en absoluut in mijn eigen zelfontwikkeling.

Ik geniet er dan ook volop van om hier nu dagdagelijks mee te mogen werken en anderen te enthousiasmeren over deze fantastische kleurentaal die zorgt voor inzicht en begrip onder elkaar!

DRIVEN by talent Management Coaching Team Kim Billiard


Mijn passie naast Talent Management

Buiten mijn passie voor Talent Management, geniet ik graag van de motorsport!

Ik ben geboren in een motorfamilie: mijn vader, broer en neven rijden allemaal met de motor. De passie voor snelheid en ronkende motoren zit dus in het bloed.
Gedurende enkele jaren heb ik zelfs samen met mijn ex-man professioneel lesgegeven in doorgedreven Motor Rijvaardigheid: bergtrainingen in Eifel, bochtenstages in de Ardennen, doorgedreven motorbeheersing,... Ontzettend fijn!
Ook hier heb ik volop genoten van de combinatie van motorsport en coaching, met als doel de cursisten op niveau te brengen, om nog meer te kunnen genieten van een ontzettend fijne sport.

Mensen helpen is de rode draad in mijn leven, hier geniet ik dan ook dagdagelijks van!  

MRV Motor Rijvaardigheid Vlaanderen



MAAK EEN AFSPRAAK

Zo, nu ben je iets meer te weten gekomen over mij.

Tijd om jou beter te leren kennen!
Heb je interesse in Management Coaching, Team Coaching, Talent Development, onze DISC Trainingen of ben je op zoek naar een nieuwe job?

Neem contact met me op: 0468/333.115 of kim@lotushr.be

 

Ik verwelkom je graag op ons kantoor, uitsluitend op afspraak.




keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x